Grijs kenteken ombouw Terberg Specials

Home » Producten » Grijs kenteken ombouw
Grijs kenteken ombouw

Van-uitvoeringen
Terberg Specials is gespecialiseerd in de ombouw van voertuigen naar grijs kenteken, een zogenaamde Van-uitvoering. Het grijs kenteken, zoals wij dat in Nederland kennen, is niet uniek binnen Europa, maar de aantallen zijn voor de fabrikanten echter niet interessant om te produceren, dus fungeren wij als een "verlengstuk" voor de fabrikanten en bouwen wij vele voertuigen in opdracht van de Nederlandse importeurs van de merken Chevrolet, Fiat, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Land Rover, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda en Volkswagen.

Recente voorbeelden van onze Van-ombouw zijn de nieuwe Ford Focus Van, de nieuwe Opel Astra Van en de Renault Grand Scénic Van.
Grijs kenteken ombouw

Dubbele Cabine uitvoeringen
In Nederland is de dubbele cabine een populaire auto binnen het bedrijfsleven. In samenwerking met diverse importeurs heeft Terberg Specials B.V. een dubbelcabine versie ontwikkeld voor een aantal veel verkochte bestelwagens.
Meer over dubbele cabine ombouw...

Design & Engineering
De ontwerpen van Terberg Specials sluiten naadloos aan op die van het basisvoertuig, of deze nu van Italiaanse, Duitse of Franse komaf is. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat Terberg Specials al in een vroegtijdig stadium betrokken wordt in de ontwikkeling van een nieuw model. Waarna middels 3D CAD technologie en onze eigen prototype-afdeling het eerste ontwerp gepresenteerd kan worden. In samenspraak met de klant wordt vervolgens het finale ontwerp bepaald.

De ombouw van grijs kenteken auto's vraagt meer innovatieve oplossingen dan men in eerste instantie zou verwachten. Zo zijn veel van-uitvoeringen voorzien van een volledige tussenwand met curtain-airbag-uitbreekvlakken. Deze zijn zo geconstrueerd, dat in geval van een inpact, de curtainairbags probleemloos hun werk kunnen doen en zodoende optimale bescherming bieden aan de inzittenden.

Voor verdere informatie kunt u met ons contact opnemen via e-mail of bel met ons +32 (0) 89 623 800.